torsdag 27 januari 2011

22 januari 2011

Detta blev resultatet av M's riktiga födelsedagstårta. Vi hade ett litet kalas här hemma för nära och kära för att fira henne i efterhand och då gjorde jag denna tårta.
Tornen är gjorda i rice krispies treats (RKT), som är väldigt lätt att forma innan det stelnar och det väger nästan ingenting. Problemet kom när jag spacklade och hade på SP så blev det väldigt tungt och hela tårtan havererade. Den sprack i mitten och kanterna sluttade.
Fick helt tänka om och försöka rädda tårtan.
Jag blev ganska nöjd ändå och blev ännu en erfarenhet rikare...
fFyllningen är jordgubbsmousse och vit tobleronemousse.

1 kommentar:

  1. Vilken härlig tårta!

    Jag jobbar på IKEA i Linköping den här helgen.
    Dock bjuder vi inte kunderna på bakverken, utan visar bara vad det går att göra med IKEA´s saker.

    Mvh Linda Runn

    SvaraRadera